Over ons

Over ons

Welkom bij "De Vrienden"

Warm en ongedwongen lekker kunnen eten en drinken.
Gelegen aan het levendige Stationsplein in Eindhoven, is Bar Restaurant De Vrienden dé plek waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd en gezelligheid. Onder leiding van Kelly Swinkels, zorgt ons enthousiaste team ervoor dat je je direct thuis voelt in onze warme en gastvrije omgeving. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van smaakvolle gerechten en een ongedwongen sfeer, waar zowel lokale bezoekers als reizigers zich welkom voelen.
Over ons

Ervaar het zelf

Wij nodigen je van harte uit
Bij Bar Restaurant De Vrienden bieden we een veelzijdigheid aan mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Onze uitgebreide menukaart is gevuld met zorgvuldig geselecteerde gerechten, bereid met verse ingrediënten van hoge kwaliteit, waarbij we rekening houden met diverse dieetwensen en voorkeuren. Of je nu zin hebt in een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een ontspannen borrel met vrienden, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen je van harte uit om zelf de veelzijdigheid en warmte van Bar Restaurant De Vrienden te ervaren en kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen!
Ons team is onze trots

Onze gastvrouwen- en heren staan klaar voor jou

Bij Bar Restaurant De Vrienden werkt een topteam van gepassioneerde collega's samen om elke gast een onvergetelijke en hartelijke ervaring te bieden.
Mandy Tomassen
Gastvrouw
Kelly Swinkels
Gastvrouw
Kaat van Weerden
Gastvrouw
Gallerij

Een impressie van onze menukaart

Onze menukaart bij Bar Restaurant De Vrienden kenmerkt zich door een smaakvolle mix van moderne en klassieke gerechten, geïnspireerd door zowel de Nederlandse als buitenlandse keukens. Bij ons proef je de perfecte combinatie van traditionele smaken en vernieuwende culinaire invloeden, wat zorgt voor een unieke en verrassende eetervaring.